W dniu dzisiejszym postanowiłem zainwestowac 25zł i zobaczyc mecz Ligi Mistrzyn na żywo. Tydzien temu ogladajac w telewizji zespół z Dąbrowy Górniczej byłem pod wielkim wrażeniem! Postanowilem wiec, iż na przyszłym mecz wyjade do pobliskiej Dąbrowy i oglądne na zywo, tym bardziej ze przyjezdzały gwiazdy. Dodatkową motywacją była dla mnie Neslihan - turecka gwiazda przeciwko której w maju 2009 w hotelu Adam&Eva miałem okazje zagrac pare setów. Nie przedstawiała ona jakiegos poziomu który rzucał na kolana - no ale cóż po primo byla na wczasach, po wtóre - nie miał nawet kto jej porządnie wystawic!
Mecz dzisiejszy był troszke bez wiary ze strony naszych - POLSKICH - dziewczyn, przegrały gładko. Jednak musze powiedziec że warto było. Zobaczyłem niektóre w akcji - przede wszystkim Magde Śliwe - ostoje, Asie Szczurek - jakos najbardzej mi przypadła oraz młodą milo wygladającą Marte Hałady - rozgrywała ładnie - zabrakło gry przy siatce. Ze strony tureckiej niesamowitą holenderke DEBBY STAM, chorwatke MAJE POLJAK, prawie polke - KINGE MACULEWICZ i wspomnianą wczesniej NESLIHAN DAREL(nawet sie nie usmiechneła - czyżby nie zapamietała takiej gwiazdy jak ja?
Polecam wszystkim taki wypad na jesienno-zimowe wieczory! Nasi zawodnicy czekają na doping!